Siitä tietää, ettei ole kirjoittanut omaan blogiinsa tarpeeksi usein kun ei enää muista kirjautumistunnustaan :) Heh. Pitää kai yrittää parantaa tapojaa - tai sitten unohtaa blogi. Kaksi kuukautta kirjoittamatta on aika pitkä aika :D Itteä aina ärsyttää kun ihmiset ei päivitä blogejaan tarpeeksi usein, ja itse olen syyllistynyt samaan rikokseen aika pahasti nyt. Tällä hetkellä elämä on. Ei muuta. Ihan kauheasti ei ole tapahtumia, muutakuin ainaista seikkailua kotoa töihin ja takaisin. Tosin sekin voi olla seikkailu, ja useasti. Milloin löydän itseni väärästä bussista, milloin oikeasta bussista, mikä tosin menee väärään suuntaan. Tai oikeasta bussista, joka menee oikeaan suuntaan mutta väärältä pysäkiltä :) Oma auto alkaa houkuttamaan aika paljon. Tosin eksymisprosentti tulisi olemaan miulla aika korkea. Työssä viihdytään, kiire on ainainen, ja tyypit on kivoja. Sekä Nindendon Wii on aika kiva laite :) 

Koska päivitys tahti on niin suurta, niin nykyinen osoite on siis Leppävaarassa. Sukunimiä lukee postilaatikossa kaksi ja asukkaita on kolme. Elämä karvaisimman asukkaan kanssa on  vaihtelevaa. Monta asiaa sitä onkin unohtanut koirattomina vuosina ;) Kuten sen, että kuinka sidottu kyseiseen rakkaaseen sitä on. Ja varsinkin ilman autoa pitkien matkojen liikkuminen on hieman hankalaa. Netti osaa liikkua nätisti junassa, ratikassa ja bussissa - ja ongelma lähinnä onkin se kaikki tavaran määrä mikä meitä seuraa. Mutta elämä on valintakysymyksia ja olen vallan tyytyväinen valintoihini. Me ollaan Netin kanssa todistettu eräs kulunut sanontaa vääräksi, ja vanha (tai lähinnä tässä tapauksessa ahne) koira kyllä oppii uusia temppuja. Myös naksutinkoulutus on meillä kesken, siintä nakusutimestä lähtevä on aivan kauhea! Mutta naksutinkoulutus idealtaan on hyvä ja Netistä tuli koekappale eli siis koe-eläin. Setteri-parka :)

Aikani kuluksi (sitä kun saa istua tietokoneen edessä koko päivän töissä, niin eihän sitä muuta osaa viikonloppusinkaan tehdä tai sitten vaan vältelläkseen lopputyön kirjoittamista (lukija saa itse päättää kumpi on parempi valinta)  tein kaiken sortin testejä netissä ja tässä tuloksia. Ihan kaikista en osaa olla samaa mieltä mutta ajankulua tämä on :D