Huomenna on vihdoin SE tentti, mitä varten on luettu niin ahkerasti, että nyt kaikki mahdolliset neo-impressionismit, orphismit ja suprematismit ovat isona sekalaisena möykkynä päässä. Toivottovasti vaan suoristuvat siellä ennen tenttipaperin näkemistä. Tenttiin olen lukenut enemmän kuin aikoinaan lukiossa reaaliin, tosin tässä kokeessa ei selviäkkään pelkällä yleistiedolla : ) Huomenna miulla on vika mahdollisuus päästä tuo kyseinen tentti läpi, jos en pääse niin maailman taiteen appro ja siihen luetut 23 opintoviikkoa valuu hukkaan..eli motivaatiota ainakin on, tosin niin on myös pieni rimakauhu. Olen tenttiä käynyt yrittämässä nyt kolme kertaa ja surkealla menestyksellä. Omaksi puolustukseksi on sanottava, että valmistautuminen on ollut aiemmin vähän mitä sattuu. Mutta jokatapauksessa lukurääkki on huomenna ohi, kävi miten kävi. 

Lukemisharrastuksestani johtuen elämäni on ollut suhteellisen tylsää lähi-aikoina. Eli mitään kummallista ei ole tapahtunut. Malmööstä tuli postia, olin saanut sen kämpän johon hain ykkösvaihtoehtona eli miulla on taas tiedossa solu-asumista, mutta onneksi netti-yhteyksellisessä taloyhtiössä. Ruotsi kun on tunnetusti niin takapajuinen maa teknologiassa verrattuna Suomeen :) niin neljästä opiskelija´talosta yhdessä on nettiyhteydet. Kummiskin, minä nyt asun sitten siinä. Kyseissä asumislistassa oli lueteltu kaikki Malmöön tulevat kevään vaihtarit, niin eksoottisimmat opiskelijat tulevat Chilestä, Etelä-Afrikasta, Trinidadista ja Jamaikalta. Sitten tulee ihmisisä tiestysti näitä "perinteisistä" maista kuin Usa, Turkki, Britannia, Itävalta, Australia, Hollanti yms yms. Niin ja pari tyttöä Kiinasta ja Japanista. Voi ei. Listan mukaan he asuvat vielä samassa talossa kuin minä. Voi ei. Miun tuurilla miulla on taas kiinalaisia kämppäkavereita. Voi ei. Edellisestä kinuskien kanssa asumisesta aiheutuneista traumoista en on vielä selvinnyt. Voi ei. :) Rasisti en ole, mutta kokemuksesta ihminen kummasti oppii. 

Lähtöön enää 24 päivää. Pikkuveikalla on vielä vähemmän. Sakke lähtee palvelemaan isänmaata Vekaranjärvelle. Hitsi, kun miulla on iso pikkuveli :) Joululomalla aion päihittää tyypin suliksessa (röyhistelee rintaansa..:) Mie meen siis huomenna Tampereelle tenttiin, ja samalla käyn pakkaamassa Tampereelta ulkomaille mukaan lähtevät tavarat kyytiin.<Ja kaikki tarvittavat tavarat pitäisi muistaa ottaa mukaan yhdellä kertaa, en aikonut enää palata sinne ennen lähtöä. (tää on niin mukavaa kun tavarat ovat levittäytyneet akselille hki-tre-kvl-sln, joten aina välillä joutuu miettimään että minkä asian löytää mistäkin osoitteesta.) Tarkoitus on käydä Lempäälässä ja jatkaa matkaa sitten Kouvolaan 20. päivä ja siellä oon sitten joulunpyhät ja ti-ke jatkan matkaani eteenpäin.                                                        Toivottavasti ennättäisi teitä, rakkaat ystäväni Kouvolassa mahdollisimman paljon nähdä! 

Tonttuterveisin, pannukakkua leipoen hyvää mieltä kaikille lähettee Tanja