241476.jpg

 

Kuvia viime kesältä, vihdoinkin sain aikaiseksi laittaa ne nettiin...

 

241379.jpg

Savonlinnan kuuluisa tori, aina kamala ryysis. Täältä ostetaan eväät töihin, marjoista lörstsyihin. Tietystikkään unohtamatta jäätelöä :)

241383.jpg

Cafe Torppa, ruokkii aina nälkäisen työntekijän - oli kello puoli neljä iltapäivällä tai aamuyöstä. Huomaa taustalla Savonlinnan keskustan ainoa Otto-piste. Sinnekkin on aina jonoa, oli kello puoli neljä iltapäivällä tai aamuyöstä...

 

241392.jpg

Työmatkani torilta linnaan jumiutuu Satamakadulla, kaiken mailman turistit jumiuttavat liikenteen. Ikinä ei pääse ajoissa töihin ruuhkan takia.

 

241402.jpg

Pölkkypaari Satamakadulla, äärettömän hyvä terassi aurinkoisina päivinä!

241414.jpg

Näky, minkä usein kohtaa juuri silloin kun olet oikeasti myöhässä, ei auta kuin odottaa ja nauttia auringosta.

241432.jpg

Työpäivän jännitysnäytelmä, tuleeko laiva vai ei :) Samalla myös hyvää kunto-urheilua voimakkaan virran ansiosta. Silloin kun linnaan johtava silta on auki, (ikuisuuskysymyksenä onkin, että pitäiskikö sanoa että silta on auki vai kiinni silloin kun siitä ei kerta pääse kulkemaan) joudumme siirtymään työpaikkaamme veneen avulla.

241443.jpg

Toinen Savonlinnan radikaali risteys - kun puoli tuntia ennen oopperan alkua juostaan hakemaan ruokaa joko Hevi-kulmaan (kuvassa vasemmalla) tai Viiskulmangrillille (siinä oikealla) niin tässä kohtaa saa henkensä uhalla väistellä jatkuvaa autojonoa. Mainoksena on mainittava Viiskulman ihanat kanaleivät - niitä on tullut syötyä monia. Toinen herkku on lörtsy suomimakkaralla. Kevyet eväät kevyeen työhön :)

241457.jpg

Mimosa, paikka jossa vietetään aikaa enemmän kuin kotona tai linnalla yhteensä. Varsinkin näytöksen jälkeen on oltava nopea, jos haluaa päästä istumaan ruuhkan seassa.

Näin minun kesäni kuluu pääpiirteittäin Savonlinnassa. Joko töissä ja mimosassa, tai toisinpäin.