Kun olin nostamassa pyykkejäni pois pesukoneesta, seasta löytyi (tuntemattomat) miesten kalsarit..Outoa. Ainoa järkevä selitys sille on, että ne on ovat jääneet koneeseen edelliseltä käyttäjältä.Nyt ne roikkuvat pesulassa, ainakin puhtaat ne nyt ovat kun moneen kertaan ovat koneessa pyörineet.

Tällä viikolla on kivasti ollut tekemistä. Maanantaina olin koko päivä koulussa. Aamuluennon arvailin ja iltapäivä luennon ymmärsin :) Aiemmin kerroin kohtaamisestani tämän suomea täydellisesti puhuvan pojan kanssa. Nyt kohtaamisemme jatkuivat. Paljastui, että meilllä on yhteisiä "tuttuja" Suomessa. Hänen läheinen sukulainen on erään Suomalaisen kesätapahtuman Johtaja, samassa tapahtumassa minä taas olen työskennellyt parikin kesää. Maailma on pieni. Ja miun kuviot ovat niin pienet, että minut löytää taas kesällä samaisilta juhlilta. Tosin siellä on tyyppejä töissä, jotka ovat olleet siellä kohta 20 kesää töissä, joten muutama vuosi minulta vielä menee ennätyksien rikkomiseen. 

On töitä tehty nyt täälläkin. Tiistain ja keskiviikon oli Lundin katedraalissa valokeikalle Thorstenin kanssa. Kuvia löytyy galleriasta. Siellä oli eilen Luther Säätiön (vapaa suomennos :) 60-vuotiskokoontumisjuhlan avaiset. Ja kokoontumisajot Lundissa kestävät viikon. Tai jotain...Mie olin vain töissä - ei miun tarvii ymmärtää :) 

Meillä oli helppo keikka. Koko tilaisuus kesti tunnin, ja meidän osuus siitä 10 minuuttia. Tilaisuudessa oli pieni tanssipätkä, jota varten valoja tarvittiin. Tiistaina me yhdessä rakennettiin setti pystyyn ja keskiviikkona mie valaisin tanssin. Ja sen jälkeen purettiin. Yksinkertaista, mutta mukavaa. Lundin katedraali on mukava paikka työskennellä ja ihmiset olivat ihania, niin mielellään siellä aikaa vietti. Olisi voinnut viettää vaikka pidempään. Ne tekstiilit kuvissa ovat tekstiilitaiteilija Kerstinin tekemiä. Idea niissä on se, että hän on tehnyt ne yhdessä lasten kanssa. Yksi tekstiili yhdessä maanosassa. Lapset ovat saaneet kirjailla omia tunteitaan, toiveitaan yms. Ja kun tekstiilejä katseli, niin riippumatta maanosasta, kuviot olivat aika samanlaisia.

Ihanaa oli huomata, että kuinka kivaa töiden tekeminen on :) Nyt mie haluun lisää töitä - ja huominen onkin pyhitetty työharjoittelun suunnittelemiselle. Jotain pitäisi vielä tehdä, että koulusta valmistuisi.

Ja se lupaus, blogista on tullut hyvä kannustin. Kun jotain julkisesti ilmoittaa, niin sitä ei kehtaa enää jättää tekemättä, vaikka alkaisikin laiskottaa. Sain lipun konserttiin Lundin katedraaliin lauantaille. Ja keksin, että jos on hyvä ilma, niin olisi ihan mielenkiintoista pyöräillä sinne. Matkaa on kaksikymmentä kilometriä. Joten se ei edes minulle ole aivan mahdoton matka, vaikkakaan ihan en joka päivä tuollaisia matkoja polje. Minulla on koko päivä aikaa, joten mukavasti näkisin maisemia  - ja ainakaan pahoja ylämäkiä ei ole tiedossa :P Ja pyörä pääsee junassa takaisin Malmöön (ellen sitten sekoa lopullisesti ja polje vielä takasin.) Jännityksellä seuraamme kuinka tytön käy, enemmän pelkään eksymistä kuin kunnon loppumista :)