Koska blogista on muotoutunut hyvä paikka saada neuvoja, niin yritän etsiä apua tätä kautta. :)

Ollaan lauantaiksi suunniteltu University Islandin porukan kanssa semmoista ohjelmaa, että jokainen tekisi jotain oman maansa syömistä. Joten nyt miulla ois haussa helppo ja hyvä pullaohje. Ja jos pullaa alkaa tekemään, niin samalla voisi tehdä sämpylöitäkin. Ongelma on vaan se, etten koskaan ole tehnyt pullaa Suomessa - jos nyt ei siis lasketa kotitaloustunteja 7.luokalla. Joten sen takia korostan sanaa helppo-ohje :) Ajattelin tehdä kuuluisia lihapulliani, ihan kaikki eivät ole niitä vielä maistaneet, mutta haussa ois vinkkejä (suomalaisista?) kasvisruuista kanssa, osa kun ei syö lihaa. Oon yrittänyt kasvisruokia pohtia, mutta mitään fiksua ja hyvää ei tule mieleen...Lihamakaronilaatikko ilman lihaa? 

Netti toki on pullollaan kaikkia reseptejä, mutta mielummin haluaisin kokeilla semmoisia reseptejä, jotka on etukäteen koettu hyväksi - ettei tule yllätyksiä :)

421736.jpg

 

 

421737.jpg

Etsi eroavaisuus :)

En ole fotaria kuvaassa käyttänyt :) Täällä on ollut vähän harmaata - kohta kolme viikkoa! En edes muista koska Aurinko on viimeeksi paistanut. Eileen se yritti ihan vähäsen kurkistaa pilviverhon välistä - ja se on ollutkin ainoa havainto Auringosta vähään aikaan, mutta että se on siis vielä olemassa :) Ja Suomessa taas on parhaimmat talvikelit tällä hetkellä...huoh...