Koska Edarin suunnalta ei vieläkään mitään uutta (tuskastuttavaa...!!!) niin kirjoittelen sitten ihan vain kuulumisiani tänne. Huomasin, että sivujani mainostetaan aivan julkisesti niin se aiheuttaa pientä painetta päivityksen suuntaan... :)

                   104520.jpg

 

Nyt oon pari viikkoa ravannut Tre-Kvl-Hki väliä. Käyn kouluni järjestämällä metalligrafiikan kurssilla viikonloppuisin ja löytänyt itsestäni sisäisen luovuuden. hih :) ...näkisittepä vaan lopputulokset...Yhtenä viikonloppuna oli Saken yo-juhlat Kouvolassa ja samalla vierailin sukulaisten kanssa Tykkimäellä - Iso kiitos Millalle, Santulle ja Iitulle, miulla ei ole ollut yhtä hauskaa Tykkimäellä pitkään aikaan :)

Kaiken muun vapaa-ajan olen sitten luuhannut Pasilassa pyykkiä pesten, ruokaa laittaen, kaupassa käyden ja tiskaten - eli siis koti-orjana...No ei, kiva on olla Antin kanssa ja jotain miunkin on keksittävä ajan kuluksi kun Antti on töissä. "Jalkapallo on kyllä kivaa - mutta rajansa kaikella.. nim. Työjalkapalloleski". Oli meillä yksi kokonainen vapaa-päiväkin tässä viikon aikana ja se vietettiin meren äärellä loikoillen. Ennen miulla on ollut tietynlainen, hieman negatiivinen, asenne Helsinkiä kohtaan mutta kummasti se on muuttunut tässä lähiaikoina - ehkä tällä kesä-ajalla on asiaan vaikutusta.

               104513.jpg

                Aina kannattaa ottaa kuvia vastavaloon...

                104517.jpg

                Reissun virallinen taidekuva, kävin luovuttamassa verta ennen reissua ja siellä jaettiin kivoja kärpäslätkiä - kummallisen paljon iloa (ja kuvia) saa semmoisestakin :) Luovutus oli miun kymmenes kerta ja seuraava tavoite on rikkoa 50.kerran luotuksen raja - tosin siihen menee vielä hetki...

 

   Tällä hetkellä olen siis vielä Pasilassa mutta kunhan tästä jaksan niin lähden junalla Tampereelle. Miulla on siellä vielä kahtena päivänä taiteilua. Porukat + rakas hauveli tulevat myös viikonlopuksi sinne, ja sitten sunnuntaina lähden niiden kyydillä Kouvolaan. Kouvolasta jatkan matkaani maanantai-aamupäivästä Savonlinnaan. Savonlinnassa odottaa viime kesäiseen tapaan oopperajuhlat, joten aikaa vierähtää siellä oleillessa reilu kuukausi - eli jos tuttuja liikkuu sillä suunnalla niin soitelkaa! Tuntuu hassulta että kun seuraavan kerran tulen kotiin niin onkin jo elokuun puoliväli...hui. Tosin nyt kun on kuunnellut pari viikkoa mitä ihmiset ovat linnalla puuhailleet niin alkaa olemaan jo kutina että minä haluan kanssa jo päästä töihin.Pelottavaa.

Tässähän tämä, jännityksellä odottaen että onko Tampereella odottamassa kirje vai ei...