Viikko laskurin meni sekaisin jo aikoja sitten, nyt on jo helpompi laskea jäljellä olevia viikkoa - ja niitä on neljä. Ei montaa oikeastaan..ja niistä kaksi menee vielä tiivisti opiskellessa, ja sen jälkeen sitten onkin itku.

Kesän kuviot ovat hieman muotoutuneet uudestaan sitten aiemmin suunnitellusta. Näillä näkymin kesän osoite ei olekaan Savonlinnassa. Mutta asiasta enemmän kun asia on varma. Elämä on aina välillä yllätyksiä täynnä :)

Täällä on pääpiirteittäin opiskeltu. Noin 36 tuntia viikossa. (Muilla vaihtareilla on 6 tuntia viikossa koulua.) Mutta onneksi on ollut ollut silloin tällöin mahdollisuus tehdä muutakin kuin istua tietokoneen ääressä. Oslon reissun jälkeen oon käynyt katsomassa elämäni ensimmäisen rugby-pelin. Ihan en vielä pelin ideaa tajunnut. Tai ylipäätään..- onko siinä pelissä muuta ideaa kuin tehdä iso ihmiskasa eri puolille kenttää..? Viikko sitten sunnuntaina ennätin särkeä jalkani juoksulenkillä, joten viime viikko on mennyt hieman könkkäillen. Mut nyt alkaa helpottaa. Onneksi - pääsee taas kohta lenkille :D

Nyt pitää kadota, lähdetään kaupungille kattomaan, että tapahtuuko siellä mitään... päivityksiä vapusta myöhemmin - uusia kuvia galleriassa!