259011.jpg

koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa - ja niiden liittäminen on helpompaa kuin kirjoittaminen niin tässä niitä taas on :)

Sain uuden vaavin - ja sen kanssa on nyt kohta viikko leikitty - ja kuten huomaatte niin vielä pitää leikkiä paljon, että oikeasti saa jotain hienoa aikaiseksi. Tämän päivän oppi oli se, että jos otat panorama-kuvia niin jalusta on ihan kätevä siinä. :)

Kirjoittelin tänne perjantaina pitkät tarinat, mutta kone söi kaikki :( Joten nyt tyydyn toteamaan, että ensi-ilta viikko alkaa huomenna ja suurin ongelma on se mitä laittaa juhliin päälle.. hehee :) voi kunpa olisikin noin pienet murheet, kohta alkaa jännittäminen. Unet on alkanut jo, näen lähes joka yö jotain teatteriin liittyvää unta. Viimeeksi yksi meitin näyttelijöitä jankkasi miulle, että kuinka huono näyttelijä oon. Yritin kyllä kovasti selittää, etten ole näyttelijä, muttei se paljoa auttanut - huuto vain jatkui ...

259019.jpg

Kaikki on vinksinvonkin, tai ainakin heikun keikun :P Paluuta kesään, tässä se nyt sitten on -Suomen suurimman kesäfestarin esiintymisalue....Ei nyt ihan siltä näytä nyt...Tarvis ihmisen seisoa tuolla, että sais edes jonkinlaiset mittasuhteet selville.Tuon valkoisen rakennelman katolla tuossa vasemmmalla on seuristasanne ja tuolla takaseinustalla (missä torni on)  näkyy ruskeana kaide (juu, näkyy se :) on kesäsin meidän takavalo-silta. Pudotusta 15 metriä ( - joojoo, ei tarvise uskoa :)

259058.jpg

Ja lisää maisemakuvia, Savonlinna jälleen yhdestä suunnasta :) Tänään löysin kadonneen patsaankin - kolme kertaa miun piti sitä lähteä vartavasten etsimään ennenkuin löysin sen. Puolusteluna ei käy se, että patsas on noin neljä metriä korkea...Täytynee kai vielä kerran sitä kaydä katsomassa- ja kameran kanssa. Koskaan kun en ole yhtä huolella etsinyt yhtä kivimöhkälettä :)

Mutta siis tänne kuuluu hyvää :) minä viihdyn, enkä malttaisi lähteä pois. Kun ensi-ilta ahistus valtaa, niin rupean miettimään sitä, että mitä pakkaan mukaan Malmöön, ja tarkemmin että mihin ne pakkaan - niin ahistus kasvaa entisestään ja ensimmäinen aihe unohtuu täysin :) Malmöa kun ennättää vielä ahistella moneen otteeseen enskarin jälkeen. Kävin tänään huutokaupassa - toinen kerta miun elämäni aikana :) Ja kun ensimmäisestä kerrasta on se kolme viikkoa, niin tästähän alkaa tulemaan tapa :)

En edes uskalla laskea kuinka monta hymiötä olen tähän kirjoitukseen laittanut :)