Maaliskuun puoliväli ja tytöt terassilla illalla - kyllä! Tosin ympärillä viltit ja vieressä semmoiset lämmitin puhaltimet. Tämä oli meidän perjantai-ilta. Päivällä oltiin tessan kanssa ulkona nauttimassa auringosta, niin alakerran tyttö tuli kysymään, että haluttaisiinko lähteä illalla heidän kanssa ulos. Mikäs siinä sitten. Jälleen uusia tuttavuuksia. :)

Lauantai oli se päivä jota olin odottanut jo tammikuusta saakka. Agility-kisat. Mie heräsin jo kahdeksalta sitä varten, että olen ajoissa paikalla. :) En yhtään fanaattinen ole. Naapurissa oli kansainvälinen koiranäyttely, jossa agilisat oli yhtenä osana. Näin agilityä ekaa kertaa sisällä, siis jos maneeseja ei lasketa. Tosin tekonurmi oli hyvin liukkas, varsinkin isommat ja nopeimmat koirat olivat kyljellään joka mutkassa. Myös ihmiset aina välillä. Yllättäen ehkä 60 % maxi-koirista oli bordercollieita ja mini-koirista taas shelttejä. Yhtään parsonia en radalla nähnyt - se oli oikeasti yllättävää. Mutta näyttelykehässä näin musta-valkoisen Parsonin, ja olin myyty! Emmie enää mihinkään matkusta, hommaan koiran ja alan elämää perhe-elämää :) Tosin voihan sen Parsonin hommata vaikka sitten sieltä ulkomailta....:P Perjantaina näin valokuvan Samin koirasta joka on kolmijalkainen. Aika hellyttävä otus, mut toisaalta sitä miettii onko se koiran arvoista elämää elää kolmella jalalla. Koiran tarina oli se, että Samin äiti on eläinlääkäri, jonka luokse koira oli tuotu lopetettavaksi auto-onnettomuuden jälkeen. Eikä hää lopulta raattinut hellyttävää koiraa lopettaa, niin siitä tuli sitten heille perheenjäsen. Ja uskon, että eläinlääkäri on ihan pätevä arvioimaan sitä, mikä on koiralle hyvää ja mikä huonoa elämää.

455862.jpg

455859.jpg

Päivän minä koiranäyttelyssä vietin. Näin ensimmäiset enkkulaisetkin täällä. Peräti neljä kappaletta settereitä oli näyttelyssä - ja ne oli niin rimpuloita :O Näyttelyyn sain mukaani myös Kathrinen, Lian, Jasonin ja Theressan. Varsinkin Kahtrine ja Lia kiinnostui agilitystä kovasti. Tänään näin myös elämäni ensimmäisen kerran koiratanssia. Nyt tiedän, mitä Parsonin kanssa tulen harjoittelemaan :)   

455861.jpg