Täällä sitä ollaan, taas :) Kaupunki näyttää suht samalta, ainoastaan ihmiset puuttuvat :)

Asuntoni on solukämppä kasinonsaarella, kämppiksenä juuri lukion aloittanut tyttö (eli ikä-eroa meillä semmoiset kymmenen vuotta, jos vähän pyöristellään lukuja), onneksi rauhallinen tapaus. Sitä samaa ei voi sanoa kaikista tämän kerrostalon asukkaista. Kämppä sinänsä ei ole kuin huone, pieni vessa ja keittiö. Kesäsin tää toimii kesä-hotellina, joten se selittää miksi minun muutenkin niin valtaisassa huoneessani on kaksi sänkyä. Onpa ainakin vaatteille hyvä paikka levittäytyä :D Mutta siis, jos Savon matkailu kiinnostaa, niin tänne mahtuu yökylään - eikä tarvitse edes nukkua patjalla :)  

Töissä on mukavaa, ihmiset kivoja ja olo on hyvin kotoisa teatterissa. Ensimmäisenä päiväna tuli jopa semmoinen olo, että ihankuin olisin aiemmassa elämässäni ollut töissä tämmöisessä paikassa :) Teatterin valokalusto on aika hyvä, turha varmaan ruveta erittelemään sitä sen tarkemmin, mutta mukavaa on tehdä suunnittelu näytelmään kun on toimiva kalusto. ...Kun vielä pöydän oppisi kunnolla, onneksi miulla on tekninen tuki puhelimen pikavalinnassa :) Teatterin puolesta järjestetään myös urheilullisia aktiviteettejä, keskiviikkoisin on sählyä ja torstaisin joogaa. Kummassakin kävin viime viikolla. Sählyssä olin huonompi kuin muistin, vaikka teinkin maalin ja torjuin monta :) Mutta edelliseen elämääni verrattuna, saan myös seuraavallakin kerralla pelata mailan kanssa. Jooga oli uusi tuttavuus, ja tykästyin siihen paljon. Pelkään, että kohta jään koukkuun...

Antti kävi täällä viikonloppuna, aina ne on liian lyhyitä :( Käytiin huutokaupassa, elämäni ensimmäinen kerta! Ja yritin jopa kaksi kertaa huutaakin, mutten onnistunut saamaan tuotteita. Kämppä kaipaa hieman sisustusta, joten joudun jatkamaan metsästämistä. Seuraavan kerran nähdään Antin kanssa joskus ensi kuun puolella, todennäköisesti Kouvolassa.

Noniih, nyt vaan höpöttelen  - joten lopetan nyt!

ainiin, edelliseen kirjoitukseeni on lisättävä se, että ehkä myös isompi kassi auttaisi pakkaamista :) Tosin nyt mennään jo äärirajoilla rinkan koon kanssa mutta ainahan voi hommata semmoisen perässä vedettävän mallin rinkan lisäksi.