Lisää kevään merkkejä on täällä bongailtu. Moottoripyörät ja rullaluistimet ovat olleet jo tuttu näky katukuvassa muutaman viikon ajan, mutta tänään näin kevään ensimmäisen perhosen :) :) Vilket härligt!

Lauantaina söin kevään kunniaksi ensimmäisen jätsin - ja suuren medianäkyvyyden takia ostin tämän kuuluisan Girlie-jätski, joka on kuohuttanut lähdistöä niin Suomessa kuin Ruotsissa. Mutta hienoa tietää, että Ruotsissa on asiat niin hyvin että tämmöisestäkin asiasta saadaan puheenaihe. Jätski maistui hyvälle - ja se kai jätskin perustarkoitus on.

Sunnuntaina kävin Lisan kanssa jätskillä - tällä kertaa meren rannalla. Auringonpaisteessa istuessa tuntui jo ihan kesältä. Ohi lipui purjeveneitä ja kovaäänisiä vesiskoottereita. Pitänee selvittää, pystyykö jettejä jostain täällä vuokraamaan, olisi hienoa kokeilla semmoista!(kun pikkuvelikin on kokeillut ja minä en :P )

Tänään edelleen ihanaa Auringon paistetta - ja minä koulussa :( Huomenna kyllä lintsaan jos on näin kaunista :) Minun lapsuus-ajan haaveni on näemmä myöskin täällä toteutumassa ja miusta on tulossa Peppi Pitkätossu kovaa vauhtia :) Naamani on täynnä pisamia - ja voin väittää, että jos hiuksia oikein tarkasti katsoo, niin siellä saattaa nähdä häivähdyksen oranssia :) Enää apina ja hevonen puuttuu :)