670600.jpg

juu! tarkoitus on tätä päivittää vaikka Suomeen onkin jo palattu. Tosin ei ehkä ihan niin paljoa ole kerrottavaa kuin Ruotsista oli. koska kuka nyt työ-asioitaan jaksaa alkaa blogissaan kirjottaa. Sen voi mainita, että ihan turhaan jännitin sinne menoa. Edelleen olen ainoa nainen toimistossa, mutta ei se näytä haittaavan, hyvin on pojat ottaneet miut vastaan. Enkä ole edes porukan nuorin, enkä edes toiseksi nuorin - joten ei hätää :D ihan vielä en kaikkea ymmärrä - tai hyvä kun ymmärrän edes jotain..mutta päivä kerrallaan - joka päivä oppii aina, ja paljon! :) iltaisin oon ollut ihan uskomattoman väsynyt kun kotiin pääsen. Suurinpiirtein kaava menee siten, että kotiin, ruokaa ja nukkumaan. se töistä.

Viimeiset kymmenen päivää Malmöössa meni vauhdilla. Kansioon laitan vikoja kuvia kun jaksan. Jotenkin ajatukset ovat jo hyvin kaukana sieltä. Millään ei uskoisi, että pari viikkoa sitten olin vielä siellä.

Ensimmäinen viikko Helsingissä oli ihana! Aurinkoisessa säässä, ilman mitään kiireitä minnekkään nauttien parhaasta mahdollisesta seurasta :D toki aina silloin tällöin sain kuulla olevani omissa maailmoissani, mut toisaalta se on ymmärrettävää. Käytiin Suomenlinnassa, Lintsillä, pyöräretkellä. Mie kävin vielä Kouvolassakin pyörähtämässä.

670691.jpg

Kubbia Suomenlinnassa. Ja meiän aloittelijat voittivat miut :D 

Nyt uusin uutinen on se, että me saatiin Antin kanssa yhteinen kämppä. Uusi koti löytyy Espoon Perkkaalta, kahden minuutin kävelymatkan päästä Leppävaaran juna-asemalta. Kämppä on tosi siistikuntoinen kolmio saunalla :) Asuintalon ympäristöstä en sitten sano mitään, tulkaa itse katsomaan :D Muutto aikoisi tapahtua vasta elokuun alussa. Sinne kun tehdään remontti ennen sitä (tosin me ei ymmäretä miksi, koska se on niin siisti -kuvia toukokuu kansiossa) ja Anttikin on heinäkuun Savonlinnassa, lähti eileen sinne. Joten ei miulla ois ollutkaan muuttokaveria..

mie taas päivittelen kun on päivittelemistä :)